You are here

Sikeres Nemzetközi Karate Tábor és Danvizsga!

2015. 07.26 – 08. 01 –ig Gyomaendrődön került megrendezésre a mára már hagyománnyá vált nemzetközi táborunk. A táborozásra Szlovákiából, Ukrajnából, Németországból, Angliából és Magyarországról érkeztek karatékák. A tábort Hanshi Yoshio Kuba 10. danos Okinawa Goju – Ryu mester vezette. A 105 fős csapatot két részre bontottuk színes övesekre és a barna- fekete övesekre, így két csoportban zajlottak az edzések és a foglalkozások. A színes öves csoport edzéseibe besegítettek a hazai és a külföldi rangidős sensejek is. A tábort sensei Fischer Mihály válogatott edző és tanítványai által vezetett WKF kumite edzés zárta, ami szintén nagy sikert aratott. A nyelvi akadályok nem merültek fel mert sensei Nana Shimizu az edzéseken és az egyéb programokon is egyenesben fordította Kuba Hanshi szavait. Ezúton szeretném megköszönni Nana Sensei segítségét, támogatását.
A tábort kyu és danvizsga zárta ahol többen előreléphetek az övfokozataikban. Sikeres danvizsgát tettek Hanshi Yoshio Kuba 10. danos tanárunk előtt:
– Gróz Levente 1. danra (Magyarország)
– Flamich Gábor 2. danra (Magyarország)
– Andrej Ovchinnikov 2. danra (Németország)
– Vladimir Goloveschko 2. danra (Ukrajna)
– Torma Gábor 3. danra (Magyarország)
– Sztranyák László 4. danra (Szlovákia)
– Alekszej Konovalov 4. danra (Ukrajna)
– Harsányi László 6. danra (Magyarország)
A dan vizsgákat követően a legnagyobb meglepetésemre Kuba Hanshi kinevezett az Okinawai Szervezete európai vezetőjévé, képviselőjévé.
A diplomaátadása és a vacsora után a helyi strand területén egy hajnalig tartó partival zártuk a tábort. Másnap reggel elkezdtük a készülődést két tanítványunk esküvőjére, ami szintén kiválóan sikerült.
Szeretnék gratulálni a szervező csapatunknak a fantasztikus munkájukhoz!
Külön köszönetet mondok mindenkinek aki hozzájárult a rendezvényeink sikeréhez!!
A táborról készült képek:
https://www.facebook.com/karate.sakura.kai/photos_stream?tab=photos_albums

Harsányi László

Ajánlott bejegyzések

%d bloggers like this: