You are here

Gregor László: Héraklész Gála: Éltető Daniela és Andó László nyert!

Péntek este rendezték meg Budapesten  2012 legeredményesebb utánpótlás-korú sportolóinak díjátadó ünnepségét. A Héraklész Díjátadó Gálán női- és férfi egyéni, kis- és nagycsapat kategóriában jutalmaztak; továbbá színpadra szólították a nem olimpiai sportágak legjobbjait és az „Év műhelye” díj nyertesét is.

A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) által a Danubius Health Spa Resort Hotel Héliában rendezett eseményen a 2012-es korosztályos világ- és Európa-bajnokságokon legjobb eredményt elért fiatal sportolókat és edzőiket jutalmazták, színvonalas gálaműsor keretében..A jelölteket és a megjelenteket Borkai Zsolt, a magyar olimpiai Bizottság elnöke és Dr. Simicskó István, sportért és ifjúságért felelős államtitkár köszöntötte.  A legjobb utánpótlás korú versenyzőket díjazó ünnepségen két kick-boxos válogatott versenyzőnek főszerep jutott.

A férfi egyéni a nem olimpiai sportágak képviseletében a hölgyeknél Éltető Daniella (Re-Gym) junior K-1 világbajnok és edzője, Rehák György, a férfiaknál a kétszeres felnőtt Európa bajnok és Junior világbajnok  kick-box versenyző Andó László (Békéscsabai Lakótelepi SE) lett jutalmazva  edzőjével, Gregor Lászlóval. Az elismeréseket Dr.Leyrer Richárd, a Magyar olimpiai Bizottság alelnöke, a Magyar kick-box Szakszövetség elnöke, aWAKO alelnöke adta át.

A díjátadást változatos produkciók színesítették: Balássy Betti és Varga Feri énekesek, Szász Kitti foci freestyle világbajnok, Nagymihály Balázs és Szalai Ágnes táncos duó valamint Kiss Kata elastic girl szórakoztatta a jelenlévőket.

 

Ajánlott bejegyzések

%d bloggers like this: