You are here

A kislány úgy nőtt fel, hogy nem tudja, apja csak egy apaszerepre felbérelt színész

A 36 éves Isí Júicsi jól jövedelmező vállalkozást épített. Feladata az emberek megtévesztése. Ezért fizetik. Cégétől színészeket lehet bérelni pl. különböző családtagok szerepének eljátszására.

A vállalkozás ötletét az adta, hogy a 36 éves fiatalembert felkérték, játssza el egy kisfiú apját. Erre azért volt szükség, mert apa hiányában a fiút nem vették fel az iskolába. Habár a csalás nem járt sikerrel, a férfinek megtetszett a játék, saját céget alapított rá.

Első megbízatását egy nőtől kapta, akinek az akkor négyéves kislányát kellett megtévesztenie, hogy ő az apukája. Azóta nyolc év telt el, és Isí óránként 50 ezer forintnyi juttatásért olyan jól játssza az apaszerepét, hogy az immár 12 esztendős kislányban fel sem merül, hogy akit apjaként ismer, az csak egy csaló idegen.

Az elfoglalt apa időnként együtt ebédel „imádott lányával” együtt mennek vásárolni, sőt, még a Disneylandot is végigmulatták. Isí nem híve az ilyen hosszan tartó kapcsolatnak, mert az lelkileg a színészt is megérintheti lelkileg. Tudja, a „lányát” porig sújtaná, ha kiderülne az igazság. Egy-egy hasonló munkánál felteszi a kérdést a megrendelőnek: „felkészült arra, hogy esetleg évekig kell hazudoznia?”

Virágzó cége, a Family Romance immár 800 amatőr színészt foglalkoztat. Valamennyien kitalált szerepet játszanak. Megesik, hogy magát a megrendelőt kell becsapniuk. Ezek általában idős házaspárok, akiket mellőznek a gyermekeik. Ilyenkor – jó pénzért – megbeszélés szerint megjelenik „fiuk”, vagy „lányuk”, ebéd, vagy vacsora mellett elbeszéli „szüleinek” a munkahelyi problémáit, sikereit, dicséri az unokákat. A történethez a magányos megrendelők szolgáltatják az adatokat, amikből a színészeknek fel kell készülniük. A cégvezető ragaszkodik ahhoz, hogy színészei egy időben legfeljebb öt családhoz „tartozzanak”, nehogy összekeverjék a szerepeket.

A megrendelő a cégnek először előadja, milyen szerepre keres vállalkozót. Az lehet családtagtól a barátig, de még szerető is! Aztán megtárgyalják a külsőségeket, a testalkatot, frizurát, férfi esetében az arcszőrzetet, és legvégül az öltözetet. A cég profi módon teljesíti a megrendelő minden óhaját. Az üzlet, az üzlet!

Ajánlott bejegyzések

%d bloggers like this: