You are here

A japán arisztokrácia szkíta/hun eredetű 📺

Hun harcos

Japán nem volt mindig sziget. A jégkorszak idején alakult ki mostani formája. A japánok őslakosai Szibériából indultak meghódítani jelenlegi országukat. Néhány arcképen, amely a japán uralkodócsalád tagjainak képmását ábrázolja, több európai arcvonást fedezhetünk fel, mint ázsiait.

Japán őslakosai, az ainu-k. Ők főleg Hokkaido szigetén élnek, de nyelvük veszélyeztetett nyelv. Közülük is egyre kevesebben beszélik. A nyelvük beolvad a japán nyelvbe. Az ainu nyelv megmentése érdekében többen is ezt választják második nyelvnek Japánban. Az ainu népet sokan a Japánig is eljutó hunok leszármazottainak tartják.

Az ainuk úgy gondolták, a természet minden egyes részében egy isten lakik. A sinto vallásnak is ez az alapja.

Az Európából érkező utazók arról számoltak be, hogy az ainu-között sok a szőke, kék szemű ember. Hokkaido szigetén található egy ainu terület, a Sakushukotoni-gawa site névre keresztelt archeológiai központ.

Az ainu férfiak ünnepek alkalmával koronát tettek a fejükre és kardot kötöttek az oldalukra.

A japánok és a hunok is a harcos viselkedésmód alapjainak, a hűségnek, becsületnek, engedelmességnek és szolgálatnak köszönhetően építették ki birodalmaikat.

A magyar nép mindig hangoztatta, hogy a Japánig is eljutó hunokkal rokonságban áll. Több, mint egy évszázadon át a magyar iskolákban a finnugor származást tanították. Nemrégiben DNS vizsgálatot végeztek III. Béla Árpád-házi magyar király földi maradványain. A vizsgálat megállapította, hogy a DNS az R1 haplocsoportba tartozik. Ez bizonyítja, hogy a király és családja eurázsiai eredetű volt!

Veres Tamás

Inter Japán Magazin

Ajánlott bejegyzések

%d bloggers like this: