You are here

18+ Az ölést művészi szinten gyakorolni, az a harcművészet. Minden más csak illúzió 📺

NINCS AKI MEGVÉDJEN? VÉDD MEG MAGAD! A harc az élet halál küzdelem, így a harc művészete, ennek az élet halál küzdelemnek a művészete. Minden más hazugság.

Ha harcművészeti irányzatról hallottál, rengeteg harcművészettel, önvédelemmel kapcsolatos filmet láttál, de a nagy kavalkádból nem tudod eldönteni, hogy melyikkel lenne érdemes foglalkoznod, mert mind azt mondja magáról, hogy az a leghatékonyabb…

Ha úgy érzed, hogy egy olyan harcművészettel szeretnél foglalkozni ahol nem számít a fizikai testfelépítés, ahol nem csak az erő, hanem az intelligencia használata dominál, ráadásul egy rendkívül hatékony önvédelmi rendszer is, akkor a legjobb helyen jársz!

Ninjutsu egy olyan harcművészet, mely sok ezer éves tradíciókon nyugszik és nem egy zárt idejét múlt rendszer, hanem a folyamatosan változó hely, idő és körülmény elveihez alkalmazkodó önvédelmi stílus. A Ninjutsu egy olyan rendszer , ami nem csak verekedni tanít meg laboratóriumi körülmények között, hanem arra is, hogy miként állj helyt az utcán, a munkádban, és az életed különböző más területein.

Ajánlott bejegyzések

%d bloggers like this: