You are here

Turistalátványosság lett a női mosdó

Szereti az egzotikus halakat, de nincs pénze búvárkodásra, vagy esetleg fél a merüléstől? Van megoldás, ha nem zavarja, hogy több száz szempár figyeli, miközben könnyít magán! Elég, ha kimegy a Hipopo Papa Cafe (korábbi nevén Mumin Papa Cafe) női mosdójába.

A kávézó Japán középső részén helyezkedik el Akasiban, Oszaka városától 50 km-re. Ez a hely már évekkel ezelőtt is közkedvelt volt, hiszen a város egyik randihelyeként tartják számon. De úgy látszik, a tulajdonos nem egy átlagos kávézót szeretett volna, és ezért érdekes ötlete támadt.

A női vécé köré egy akváriumot épített, ahová több egzotikus halat is telepített. 12 évvel ezelőtt lett készen az új női mosdó, ami akkor 270 ezer dollárba, azaz körülbelül 77 millió forintba került. Ugyan költséges beruházás volt, a reklámnak köszönhetően nagyon sokan látogatják a kávézót. Viszont a különleges vécé miatt a várakozási idő is hosszabb lett.

Valószínűleg az ára miatt nem lett akvárium a férfi mosdó körül, de ha éppen nincs bent senki az illemhelyen, akkor a személyzet szívesen megmutatja a helyet férfi vendégeiknek is.

Lékó Eszter
Inter Japán Magazin

Ajánlott bejegyzések

%d bloggers like this: