You are here

Szex-rabszolgaként használták Indiában az elrabolt japán diáklányt

Indiában egy japánokra szakosodott bűnbanda elrabolt és több, mint egy hónapig szex-rabszolgának használt egy japán diáklányt. A rendőrség az ügyben öt bandatagot letartóztatott.

Valóságos rémálommá vált annak a 23 éves japán diáklánynak az élete, akire az indiai Kalkuttában lecsapott egy főleg japánokra specializálódott bűnbanda. A város rendőrfőnöke, Pallav Kanti Ghosh szerint a magányos japán turistákra, elsősorban diáklányokra vadászó banda több tagja kiválóan beszéli a japán nyelvet. Közülük egy magát idegenvezetőnek kiadó testvérpár a diáklányt elcsalogatta egy nyugat-bengáli üdülőbe, ahol kirabolták és megerőszakolták. Ezután átszállították a buddhisták szent zarándokhelyére, Bodh Gayába, és „használatra” átadták a banda többi tagjának. Azok az elrabolt lányt hetekig fogva tartották és szexuálisan zaklatták. A lánynak csak hetekkel később sikerült elmenekülnie Kalkuttába, ahol a helyi japán konzulátus védelmébe vette. Feljelentésére a rendőrség letartóztatott két kalkuttai, majd három zarándokhelyi férfit, és köröz további, az ügyben érintett, japánul beszélő bandatagokat.

Indiában gyakori a szexuális bűnözés. Két évvel ezelőtt országos tüntetés tört ki azt követően, hogy autóbuszon csoportosan megerőszakoltak, majd megöltek egy fiatal lányt. Ezt követően az indiai kormány szigorította a védtelen nők elleni szexuális erőszak büntetését. Sok eredményt nem ért el vele, a hasonló bűnesetek azóta is növekvő tendenciát mutatnak.

Nakano
Inter Japán Magazin

Ajánlott bejegyzések

%d bloggers like this: