You are here

Sünikávézó

hedgehog2

Új üzlet a kávézás közbeni sündisznó simogatás. Csak Japánban!

Japán az abszurditás országa. Leghatékonyabban irtják a természetet, az emberekben pedig – éppen ezért – leghevesebb a természetimádat.

Ez okból futhatott be hatalmas karriert a 20 éve hódító útjára indított Tamagucsi-karóra. Gazdája naponta gombnyomással „etette” háziállatát, és ha huzamosabb ideig megfeledkezett róla, sírva konstatálhatta, hogy virtuális kutyája, macskája kilehelte digitális lelkét.

Életszerűbb ötletből születtek a japán macskasimogató kávézók. A vendégnek a kávé mellé kosarastól jár egy derék doromboló, amelyet szürcsölés közben kedvére simogathat. Ám most a Harry nevű kávéház ennél is cukibb ötlettel állt elő. Vendégei élő tűpárnákat, akarom mondani, sünöket simogathatnak. Japánban a sün ritka jószág, megszelídítve aranyos, főleg csemete korában. A sikeres kávézó előtt hosszú sorokban várnak a vendégek a bejutásra.

A szolgáltatás nem kerül sokba, egy kávé simogatással egybekötve 1000 Yen, vagyis 2500 forint. Ezért a kedves vendég 30 féle sünifaj közül választhatja ki „szúrós” kedvencét.

Kobayashi
Inter Japán Magazin

Ajánlott bejegyzések

%d bloggers like this: