You are here

Jackie Chan elsírta magát

jackie chan

A kínai tv meglepte az Oscar-díjas Jackie Chant. Egy talk-showban elvonták a figyelmét, és mögötte felsorakozott a 30 évvel ezelőtti stábja. A színész a maghatottságtól elsírta magát.

Oscar-díjat kapott a Japánban és Magyarországon egyaránt népszerű Jackie Chan akció-színész. A kínai televízió a The Negotiator (A Közvetítő) című talk-showban monumentális rendezvénnyel tisztelgett a világhírű művésznek.

A telt házzal tartott beszélgetésen egy kivetítőn egyenként megszólaltatták azokat a volt kaszkadőr-színészeket, akikkel Jackie fiatalon együtt forgatott, együtt indult a pályán. Az elmúlt 30 évben szétszóródtak a világban, többségűk nem Hong-Kongban él. Nosztalgikusan emlékeztek vissza a közös filmforgatásokra. Valamennyien Jackie tehetségét és emberi nagyságát méltatták. Az öreg barátok látványára és a felidézett történetek hatására a könnyeivel küzdött a kitüntetett színész.

Miközben a kivetítővel elvonják a figyelmét, észre sem vette, hogy a mögötte álló fiatal társait leváltják a kivetítőn szereplő régi gárdájának tagjai. Amikor a színész rádöbbent, hogy régi kaszkadőr-színészei körében áll, a meghatottságtól elsírta magát. De sírt a stúdió közönsége, a riporter, a műsorvezető – mindenki.

Az egyik „öreg” kaszkadőr bemutatott egy bőrzakót, amit az azóta világhírűvé vált művésztől kapott. Elmondta, hogy a filmforgatás szünetében éttermet kerestek, és amikor Jackie észrevette, hogy ő fázik, levette a zakóját, és ragaszkodott hozzá, hogy ő viselje. A „főnököt” az sem zavarta, hogy ő maga csak atlétában maradt.

Jackie Chan a műsorban is tanúságát adta nagylelkűségének. „Testvérként együtt dolgoztunk, együtt szenvedtünk, a veszélyes jelenetek után együtt kerültünk kórházba. Az Oskar-díj nem csak engem, titeket is illet!”

Az ominózus videó itt tekinthető meg:

 

H-guchi
Inter Japán Magazin

Ajánlott bejegyzések

%d bloggers like this: