You are here

A japán mamabringás-rendőr esete a Lamorghinivel! 📺

Történt egyszer Japánban, hogy egy Lamborghini Huracán típusú narancssárga sportkocsit vezető sofőr egy kövér gázfröccs kíséretében keresztülhajtott a piros lámpán. Ez önmagában persze nem világszenzáció, de amit ezután az egyik japán rendőr tett, az már elég volt ahhoz, hogy taroljon a távolkeleti blogokon a videóra vett eset.

A japán rendőr miután szemtanúja volt a szabálytalanságnak, rögtön a nyomába eredt az elkövetőnek a női vázas, kosaras biciklijén, melyet szakszóval mamacsarinak hívnak. Nem kérdéses, hogy kettejük versenyében az 573 lóerős luxuskocsi pilótája volt az esélyesebb, de a törvény emberét ezt egy percig sem zavarta. Azzal, hogy nem adta fel az üldözést a sors az Ő kezére játszott, hiszen végül sikerült beérni a sofőrt. Ehhez természetesen nagy szüksége volt a tokiói csúcsforgalomra és az abból adódó dugókra. A felvételen jól látszik, hogy a rendőr elmagyarázza a szabálytalankodó vezetőnek, hogy hol hibázott és az is, hogy azán megbírságolja a sofőrt.

Mondhatni a rendőr csak a munkáját végezte, de az ember az ilyen felvételek láttán egy kicsit mégis jobban megbecsüli az ebben a gyakran alá becsült szakmában dolgozó polgárok munkáját.

 

Nagy Zoltán 
Inter Japán Magazin

 

Az esetről készült videó itt tekinthető meg:

 

Ajánlott bejegyzések

%d bloggers like this: