You are here

6 embert megölt a perui, nem emlékezik rá

Egy perui férfi 2015-ben megölt 6 embert Tokió északi részén, és a bírósági még mindig nem hozott ítéletet az ügyében – írja a Japan Today.

A 32 éves férfi védőügyvédei egy teszttel próbálták bizonyítani, hogy a vádlott skizofrén, vagyis, nem felelős a tetteiért. Az ügyész viszont ezzel szembeállította egy másik pszichológia vizsgálat eredményét, mely szerint a gyilkos mentálisan egészséges. Az eljárás elhúzódik.

Nakada Ludena 2015 szeptember 14 és 16 között vagyonszerzés céljából követte el a hat gyilkosságot. Három települést járt végig, áldozatait meggyilkolta, majd a házukat kirabolta. Állítja, hogy a gyilkosságokra nem emlékezik.

A vádlottat 2015 október 8-án, egyik meggyilkolt áldozata lakásán fogták el. Menekülés közben betört a koponyája, s az öntudata csak egy hét kórházi ápolás után tért vissza.

A férfi Peruban élő testvére 2000 és 2006 között 25 embert ölt meg küldetéstudatból. Úgy érezte, hogy Isten akaratából neki kell megszabadítania a környéket a kábítószeresektől, a prostituáltaktól, a homoszexuálisoktól és a bűnözőktől.

Ajánlott bejegyzések

%d bloggers like this: