You are here

Kim Dzsong Un hasonmását kituszkolták az olimpiáról 📷

A téli olimpián botrányt okozott Howard, vagyis az észak-koreai diktátor, Kim Dzsong Un hasonmása. Rendőrök vitték el a helyszínről.

 

Tudvalévő, a háborúban kettévált Korea kommunista és kapitalista fele esküdt ellenségek. Minden ideológiájuk ellentétes, talán csak a japánok iránti ellenszenvük egyezik. Ezt használta ki ügyesen az északi rezsim diktátora azzal, hogy – javaslatára – egy csapatként indul a két ország válogatottja a Dél-Koreában megrendezett téli olimpiai játékokon.

Az olimpia izgalmas mérkőzésének ígérkezett a női jégkorong mérkőzés, amelyben a két Korea egyesített csapata küzd a japán válogatott ellen. Minden Japán-Korea versenyt az érzelmek heves összecsapása kíséri, ám itt most sokkal nagyobb volt a tét az egyszerű presztízsnél: „Érdemes-e összefognia a két haragosnak Japán ellen?”.
Egy Howard nevű férfi, aki mostanában Kim Dzsong Un alteregóként riogatja vagy szórakoztatja Dél-Korea polgárait, jó megérzéssel ezt az alkalmat választotta meg újabb nyilvános „fellépésére”.

 

A diktátorra megszólalásig haonlító Howard az észak-koreai szurkolók tribünje elé állva ünnepeltette magát, onnan nézte a meccset. Az északi rezsim biztonsági emberei provokációnak vették ezt, az ülőhelyéhez tuszkolták az alteregót, ahol egy ideig a fotósoknak pózolt. Ám rövidesen lecsaptak rá a helyi biztonságiak is, nem engedték végignézni a mérkőzést. Egy rendőrségi helyiségbe hurcolták, aztán már nem tudni, mi történt vele.

H-guchi
Inter Japán Magazin

Ajánlott bejegyzések

%d bloggers like this: